Error message

Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in Drupal\gmap\GmapDefaults->__construct() (line 107 of /home/dierenartsenschildwolde.nl/public_html/sites/all/modules/gmap/lib/Drupal/gmap/GmapDefaults.php).

Corona; de praktijk blijft open met beperkingen.

in verband met Corona extra hygiëne maatregelen.

Vanwege de landelijke maatregelen om de verspreiding van het coronavirus te beperken waren wij genoodzaakt om onze werkwijze aan te passen. We willen namelijk uw huisdier de zorg kunnen blijven bieden die u van ons gewend bent, waarbij we uw en onze gezondheid in acht nemen.

Hieronder lichten we graag toe wat wij doen om uw en onze gezondheid te waarborgen:

- Voor het enten van uw dier of als uw dier ziek is kunt u een afspraak maken. Heeft u een vraag over de gezondheid van uw dier of heeft u advies nodig, neem gerust telefonisch contact met u op en wij bekijken samen met u wat mogelijk en wat verstandig is.

- Mocht u zelf ziek zijn dan verzoeken we u om zelf en uw eventuele huisgenoten/gezinsleden thuis te blijven. Heeft uw huisdier toch zorg nodig? Misschien kan iemand anders van buiten uw huishouden met uw huisdier naar de praktijk komen, lukt dit niet neem dan even contact op dan zullen we kijken hoe we het kunnen oplossen.

- Iedereen die in de praktijk in de spreekkamer komt hoeft geen mondkapje meer te dragen maar het mag wel als u dat prettig vindt.

- Komt u voor voer of medicijnen of om mest of urine te brengen, dan kunt u in de wachtkamer zonder mondkapje naar de balie. 

- We laten het liefst één eigenaar mee in de spreekkamer met het (zieke) dier,  Zo zorgen wij er voor dat er zo min mogelijk mensen in de praktijk komen om de verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk tegen te gaan.

- Mocht uw huisdier onverhoopt bij ons in opname moeten blijven betekent dit ook dat er geen bezoekuur zal zijn. We zullen met u afspreken hoe we u goed op de hoogte kunnen houden van zijn/haar toestand.

- Contactloos betalen waar mogelijk heeft de voorkeur.

- Na een operatie zal de nazorg telefonisch met u worden besproken. Deze informatie krijgt u ook geprint mee bij het ophalen. Bij het ophalen hoeft u dan enkel nog af te rekenen en uw huisdier weer mee naar huis te nemen.

- Uiteraard nemen we ook hygiënemaatregelen: wij zullen onze handen (net als anders) na elk consult wassen en desinfecteren. Ook zullen de balie/pinautomaat en contactpunten als deurklinken na elk gebruik worden gedesinfecteerd. 

- Ook tijdens het bezoek van de paardendierenartsen bij u op het terrein geven we geen hand en houden zo veel als mogelijk 1,5 meter afstand.

We hopen u zo voldoende te hebben geïnformeerd. We houden de actualiteiten in de gaten.

We danken u hartelijk voor uw begrip. We begrijpen dat dit voor iedereen roerige tijden zijn. We hopen dat u, uw naasten en uw huisdier(en) veilig en goed door deze tijd heen komen.

Er is op dinsdagavond weer spreekuur.

voor meer info; https://www.knmvd.nl/dossier/one-health/corona-covid-19/