Huisdieren moeten vaker naar de tandarts! 

Februari, de Maand van de Gebitsverzorging

Gebitsproblemen komen veel voor bij kat en hond. Maar liefst 80% van de katten en honden ouder dan 3 jaar heeft er last van.
Verwaarloosde gebitsproblemen kunnen uiteindelijk ernstige gevolgen hebben voor uw dier: tanden of kiezen kunnen verloren gaan en er kunnen zelfs ontstekingen in belangrijke organen (zoals hart en nieren) ontstaan. Het is dan ook erg belangrijk dat het gebit preventief goed verzorgd wordt en regelmatig gecontroleerd, net als bij mensen. Voorkomen is beter dan genezen: maak daarom een afspraak voor een gratis gebitscontrole in februari!

Om eigenaren op het belang van een goede gebitsverzorging te wijzen, wordt ieder jaar in februari de Maand van de Gebitsverzorging georganiseerd. Ook onze praktijk doet hieraan mee en besteedt deze maand extra aandacht aan het gebit van uw kat of hond. U kunt voor een gebitscontrole komen, of advies krijgen over hoe u het gebit van uw hond of het beste gezond kunt houden. Dit kan door de tanden te poetsen en gebitsverzorgende voeding of kauwproducten te gebruiken.

Kom naar onze praktijk voor meer informatie over het gebit van uw kat of hond.

Bekijk hier de film 'Huisdieren moeten vaker naar de tandarts!'
https://maandvandegebitsverzorging.cmail20.com/t/r-l-jtdyduut-utikxbjh-j/