Error message

Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in Drupal\gmap\GmapDefaults->__construct() (line 107 of /home/dierenartsenschildwolde.nl/public_html/sites/all/modules/gmap/lib/Drupal/gmap/GmapDefaults.php).

Dierenartsenpraktijk Schildwolde

Dierenartsenpraktijk voor gezelschapsdieren en paarden. onderdeel van CVS

Wij zijn een dierenartspraktijk voor gezelschapsdieren en paarden. Persoonlijke aandacht voor dier en eigenaar staat bij onze praktijk centraal. Met de gespecialiseerde kennis die binnen ons team aanwezig is, kunnen wij veel uiteenlopende ziektebeelden voorzien van een deskundige diagnose, prognose en behandeling. Onze praktijk is ruim en biedt veel flexibele mogelijkheden.

Wij komen aan huis voor uw paard om behandelingen en controles uit te voeren. Zo kunnen tijdens een huisvisite bijvoorbeeld paarden-röntgenfoto's en echo's op locatie worden gemaakt, en al onze paardendierenartsen zijn gespecialiseerd in gebitsbehandelingen.

Voor honden en katten hebben we gescheiden opname's en in de wachtkamer hebben we een kattenparkeerplaats voor minder stress bij het wachten voor de kat. 

Wij werken uitsluitend op afspraak

Wij werken alleen maar op afspraak. Dit zorgt namelijk voor minimale wachttijden voor onze klanten en daarnaast houden wij zelf meer tijd over voor de dieren. Om een afspraak te maken, kunt u bellen met een van onze assistentes of u kan langs komen bij onze praktijk.

Ons telefoon nummer is: 0598-421558 
Ons adres is: Meenteweg 2a, Schildwolde

Belt u met de spoedlijn buiten openingstijden, dan kiest u een '1' in het menu voor de dierenarts die gezelschapsdieren behandeld en een '2'  voor de dierenarts die paarden behandeld.

Wanneer u nog niet ingeschreven staat bij onze praktijk, dan moet u zich eerst aanmelden bij onze praktijk. Dit kan aan de balie bij onze assistente maar u kunt zich ook online aanmelden. Dit kan kostbare tijd besparen wanneer u met uw dier in de praktijk komt voor een behandeling. De online aanmelding kan via de onderstaande knop gedaan worden.

Sinds 2018 zijn we onderdeel van CVS , een dierenartsenketen in Engeland en Nederland.

Via deze link krijgt u meer informatie over CVS dierenartsen Nederland; https://www.cvsukltd.co.uk/our-businesses/practice-division/cvs-nederland/