Error message

Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in Drupal\gmap\GmapDefaults->__construct() (line 107 of /home/dierenartsenschildwolde.nl/public_html/sites/all/modules/gmap/lib/Drupal/gmap/GmapDefaults.php).

Healthy pet club

Nieuwe service ; het preventieve zorgplan voor uw dier

 

Bespaar tot wel €100 per jaar* op de gezondheidszorg van uw huisdier.

Hoe prettig zou het zijn om bij de dierenarts een vast, voordelig bedrag per maand te betalen, waarbij jaarrond de preventieve zorg voor uw dier is geregeld? Dat is bij ons mogelijk met de Healthy Pet Club!

Wij vinden dat de preventieve zorg voor uw huisdier voor iedereen goed en betaalbaar moet zijn. Daarom bieden wij u de mogelijkheid om lid te worden van De Healthy Pet Club (HPC), om er zeker van te zijn dat uw dier de beste preventieve zorg krijgt.
Voor slechts €18,50 euro per maand voor de kat en vanaf €19,50 euro per maand voor de kleine hond tot 10kg kunnen we u en uw huisdier exclusieve voordelen bieden om uw huisdier gezond en blij te houden:

 • Jaarlijkse vaccinatie (inclusief Besmettelijke Hondenhoest bij honden).
  Bescherming van uw huisdier tegen levensbedreigende ziekten zoals parvovirus, ziekte van Weil en feline leukemie (FeLv). Dit is ook een essentiële vereiste van veel huisdierenverzekeringspolissen.
 • Vlooien-, teken- en wormbehandeling.
  Regelmatige, op voorschrift gebaseerde behandeling helpt uw huisdier beschermen tegen parasieten.
 • Ieder half jaar een gezondheidscheck om eventuele aandoeningen op tijd op te sporen.
 • 10% korting op castratie of sterilisatie van uw dier.
 • 10% korting op in de kliniek uitgevoerde laboratoriumonderzoeken
  Korting op onder andere urine-, ontlasting- en bloedonderzoeken die in de kliniek uitgevoerd worden.

En nog meer voordelen om uw dier gezond te houden:

 • 10% korting op gebitsreiniging bij uw dier. Gebitsproblemen kunnen de algehele gezondheid van uw dier in gevaar brengen, een schoon gebit is dan ook van belang.
 • Eén keer per jaar een paraveterinair consult.
 • 50% korting op chippen en registreren bij de kat.
 • Nagels knippen wanneer dat nodig is.

Door lid te zijn van De Healthy Pet Club kunt u tot wel €100 per jaar* besparen op de essentiële preventieve zorg van uw huisdier. Met besparingen zoals deze, is het makkelijk te begrijpen waarom zoveel diereigenaren ervoor kiezen om lid te worden van De Healthy Pet Club.
Naast dat u op kosten bespaart, wordt u dier regelmatig goed onderzocht, zodat we aandoeningen zo vroegtijdig mogelijk op kunnen sporen.
Meer informatie vindt u ook op
www.healthypetclub.nl.

Hond tot 10kg,  19,50 euro per maand

hond 10-25kg   20,50 euro per maand

hond 25-40kg   22,50 euro per maand

hond >40kg      27,50 euro per maand

Wilt u vandaag nog lid worden van de Healthy Pet Club? Dat kan!
U kunt hier het registratieformulier downloaden, uitprinten en ingevuld meenemen naar uw dierenkliniek. Het pdf-formulier is bewerkbaar, dus u kunt hem digitaal invullen voordat u hem afdrukt.

*Voorbeeld besparingen gebaseerd op een kleine hond die tot 10kg weegt. De voordelen van het HPC-loyaliteitsprogramma zijn: initiële vaccinatie (inclusief besmettelijke hondenhoest), jaarrond producten voor vlooien en ontwormen, 50% korting op chippen bij de kat, 10% korting op castratie, 10% korting op gebitsreiniging (hieronder valt de reiniging/tandsteenbehandeling, exclusief overige handelingen en producten), onbeperkt nagels knippen. De kosten van de losse aankoop van deze goederen en diensten (gebaseerd op gemiddelde prijzen uit een steekproef van 25 CVS-praktijken) zouden resulteren in een gemiddelde jaarlijkse besparing van meer dan €100. De voordelen, kosten en besparingen variëren naargelang het type en de grootte van uw huisdier.

Volledige informatie beschikbaar op www.healthypetclub.nl. Het loyaliteitsprogramma van De Healthy Pet Club Nederland wordt beheerd door CVS (UK) Ltd.