Paarden, Dierenartsenpraktijk Schildwolde

Uw gespecialiseerde paardendierenartsen

Bij Dierenartsenpraktijk Schildwolde worden paarden en pony’s behandeld door onze erkende paardendierenartsen. Met deze paardendierenartsen hebben wij de kennis en ervaring in huis om uw paard op verschillende vlakken te behandelen. Van algemeen gezondheidsadvies tot gebitscontroles, castraties, fertiliteit en mestonderzoek. We hebben nu ook een mobiel röntgenapparaat waarmee we op locatie foto's kunnen maken.

We komen aan huis om uw paard te behandelen of om een controle uit te voeren. Naast Schildwolde en omgeving bezoeken wij ook vele paardeneigenaren in onder andere de omgeving van Winschoten, Veendam, Groningen, Zuidbroek, Stadskanaal en Assen. 
Voor het aanvragen van een huisbezoek van de paardendierenarts voor dezelfde dag of voor prijsindicaties kunt u tussen 08:00 en 09:00 uur bellen naar: 0598-421558. Voor overige vragen zijn onze assistentes telefonisch bereikbaar tussen 08:00 en 12:00 uur en tussen 13:00 en 17:00 uur. Prijsindicaties aanvragen of afspraken maken/afzeggen via de email is niet mogelijk.

Als u de afspraak wilt afzeggen of verzetten dan graag minstens 24 uur van tevoren bellen, anders zijn we genoodzaakt een visite in rekening te brengen.

Belt u met de spoedlijn buiten openingstijden, dan kunt u een '2' kiezen in het menu voor de dierenarts die paarden behandeld.

Dierenartsen: Jeldou Boorsma, Marije Schelfhorst, Elisa Bos, Floor Muurling, Laura Damstra
Spoednummer: 0598-421558

Neem contact op met onze paardendierenartsen

Onze erkende paardendierenartsen zijn op verschillende manieren te bereiken. Bekijk via onderstaande knop de contactgegevens.

Contact

Error message

Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in Drupal\gmap\GmapDefaults->__construct() (line 107 of /home/dierenartsenschildwolde.nl/public_html/sites/all/modules/gmap/lib/Drupal/gmap/GmapDefaults.php).

Hoe we uw paard kunnen helpen

Vakkundig en betrokken

Onze paardendierenartsen hebben de kennis en ervaring om uw paard op verschillende vlakken te helpen. Hieronder ziet u een overzicht van een deel van onze behandelingen en diensten. 

Algemene Voorwaarden Leden CVS Netherlands B.V.

Algemene Voorwaarden Leden CVS Netherlands B.V. Versie september 2020   Artikel 1. Definities In deze...

Dry needling bij paarden

Dry-needling Dry-needling is een effectieve therapie om pijnklachten en stijve spieren te verlichten. Bij dry-...

Chiropractie bij Paarden

Sinds een begin 2019 is M. Schelfhorst gediplomeerd chiropractor voor paarden . Ze heeft al veel paarden met succes...

Mestonderzoek op wormeieren bij het paard

Het wordt de laatste jaren steeds duidelijker dat het niet altijd nodig is om paarden op zeer regelmatige basis te...

mobiele röntgen

 Tijden veranderen, techniek verandert sneller. De laatste jaren zijn er systemen op de markt gekomen om bij de...

Het paardenpaspoort

Sinds enige tijd moeten we het medicijngebruik van onze paarden beter en uitgebreider vastleggen. Voor veel mensen is...

De paardentandarts controle en behandeling

Het is belangrijk om het gebit van uw paard regelmatig te laten controleren. Voor het optimaal functioneren en...