• Meenteweg 2
  • 9626 BH Schildwolde

Paarden, Dierenartsenpraktijk Schildwolde

Uw gespecialiseerde paardendierenartsen

Bij Dierenartsenpraktijk Schildwolde worden paarden en pony’s behandeld door onze erkende paardendierenartsen. Met deze paardendierenartsen hebben wij de kennis en ervaring in huis om uw paard op verschillende vlakken te behandelen. Van algemeen gezondheidsadvies tot gebitscontroles, castraties en mestonderzoek. We hebben nu ook een mobiel röntgenapparaat waarmee we op locatie foto's kunnen maken.

Voor het aanvragen van een bezoek van de paardendierenarts voor dezelfde dag of voor prijsindicaties kunt u tussen 08:00 en 09:00 uur bellen naar: 0598-421558. Voor overige vragen zijn onze assistentes telefonisch bereikbaar tussen 08:00 en 12:00 uur en tussen 13:00 en 18:00 uur. Prijsindicaties aanvragen of afspraken maken/afzeggen via de email is niet mogelijk.

Belt u met de spoedlijn buiten openingstijden, dan kiest u een '2' in het menu voor de dierenarts die paarden behandeld.

Dierenartsen: Fred Smit, Jeldou Boorsma, Marije Schelfhorst, Lisa Rispens, Spencer Ouwerkerk
Spoednummer: 0598-421558

Neem contact op met onze paardendierenartsen

Onze erkende paardendierenartsen zijn op verschillende manieren te bereiken. Bekijk via onderstaande knop de contactgegevens.

Contact

Hoe we uw paard kunnen helpen

Vakkundig en betrokken

Onze paardendierenartsen hebben de kennis en ervaring om uw paard op verschillende vlakken te helpen. Hieronder ziet u een overzicht van een deel van onze behandelingen en diensten. 

Mestonderzoek op wormeieren bij het paard

Het wordt de laatste jaren steeds duidelijker dat het niet altijd nodig is om paarden op zeer regelmatige basis te...

mobiele röntgen

 Tijden veranderen, techniek verandert sneller. De laatste jaren zijn er systemen op de markt gekomen om bij de...

Het paardenpaspoort

Sinds enige tijd moeten we het medicijngebruik van onze paarden beter en uitgebreider vastleggen. Voor veel mensen is...

De paardentandarts controle en behandeling

Het is belangrijk om het gebit van je paard regelmatig te laten controleren. Voor het optimaal functioneren en...