Corona; de praktijk blijft open met beperkingen.

in verband met Corona extra hygiëne maatregelen.

Vanwege de landelijke maatregelen om de verspreiding van het coronavirus te beperken zijn wij genoodzaakt om onze werkwijze aan te passen. We willen namelijk uw huisdier de zorg kunnen blijven bieden die u van ons gewend bent, waarbij we uw en onze gezondheid in acht nemen.

Hieronder lichten we graag toe wat wij doen om uw en onze gezondheid te waarborgen:

- Bezoek ons alleen als u telefonisch contact met ons heeft gehad: maak telefonisch een afspraak en neem telefonisch contact op wanneer u producten wilt ophalen. Ook voor het enten van uw dier kunt u een afspraak maken. Heeft u een vraag over de gezondheid van uw dier of heeft u advies nodig, neem gerust telefonisch contact met u op en wij bekijken samen met u wat mogelijk en wat verstandig is.

- Mocht u ziek zijn dan verzoeken we u om zelf en uw eventuele huisgenoten/gezinsleden thuis te blijven. Heeft uw huisdier toch zorg nodig? Misschien kan iemand anders van buiten uw huishouden met uw huisdier naar de praktijk komen, lukt dit niet neem dan even contact op dan zullen we kijken hoe we het kunnen oplossen.

- Iedereen die in de praktijk binnen komt wordt verzocht een mondkapje te dragen.

- Komt u voor voer of medicijnen of om mest of urine te brengen, dan kunt u in de wachtkamer naar binnen naar de balie. 

- Voor u binnen komt desinfecteert u uw handen.

- Er mag één eigenaar mee met het (zieke) dier,  Zo zorgen wij er voor dat er zo min mogelijk mensen in de praktijk komen om de verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk tegen te gaan.

- Mocht uw huisdier onverhoopt bij ons in opname moeten blijven betekent dit ook dat er geen bezoekuur zal zijn. We zullen met u afspreken hoe we u goed op de hoogte kunnen houden van zijn/haar toestand.

- Na een consult, behandeling of opname mag er bij het ophalen van uw dier, het ophalen van de medicijnen en het afrekenen één persoon per keer naar binnen in de wachtkamer. Als u binnenkomt desinfecteer alstublieft uw handen, wij hebben hiervoor voorzieningen bij de balie. Contactloos betalen waar mogelijk heeft de voorkeur.

- Na een operatie zal de nazorg telefonisch met u worden besproken. Deze informatie krijgt u ook geprint mee bij het ophalen. Bij het ophalen hoeft u dan enkel nog af te rekenen en uw huisdier weer mee naar huis te nemen.

- Uiteraard nemen we ook hygiënemaatregelen: wij zullen onze handen (net als anders) na elk consult wassen en desinfecteren. Ook zullen de balie/pinautomaat en contactpunten als deurklinken na elk gebruik worden gedesinfecteerd. We schudden geen handen en houden minimaal 1,5 meter afstand.

- Ook tijdens het bezoek van de paardendierenartsen bij u op het terrein geven we geen hand en houden zo veel als mogelijk 1,5 meter afstand.

We hopen u zo voldoende te hebben geïnformeerd. We houden de actualiteiten in de gaten.

We danken u hartelijk voor uw begrip. We begrijpen dat dit voor iedereen roerige tijden zijn. We hopen dat u, uw naasten en uw huisdier(en) veilig en goed door deze tijd heen komen.

De avondspreekuren zijn geanuleerd.

voor meer info; https://www.knmvd.nl/dossier/one-health/corona-covid-19/